6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Bir yıl sonra aynı gün aynı acı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ BİR YIL SONRA AYNI GÜN AYNI ACIYI YAŞADI

Geçen yıl 17 Mayıs günü eşini kaybeden AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Meclis Planı ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel, bir yıl sonra aynı tarihte kayınvalidesi Düriye Yaylalı'yı (84) kaybetmenin acısını yaşadı.

Geçen yıl 17 Mayıs günü eşi Neşegül Yüksel'i kaybeden AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, bir yıl sonra rahatsızlığı sebebiyle bir süredir Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören kayınvalidesi Düriye Yaylalı'yı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Dün hayatını kaybeden üç çocuk annesi Düriye Yaylalı için bugün öğle namazını müteakiben Ulu Cami'de cenaze namazı kılındı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun çelenk gönderdiği cenaze namazına Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, ailenin yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze namazı öncesi cami avlusunda taziyeleri kabul eden AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, cenaze namazının ardından kayınvalidesinin tabutunu bir süre taşıdı.

Düriye Yaylalı cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2011 Çarşamba 14:33:05
Güncelleme :18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?