6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Birol hala bulunamadı

MENDERES NEHRİNE UÇAN OTOMOBİL

Denizli'de, beş gün önce Menderes Nehri'ne uçan otomobilin sürücüsü Birol Baskın (19), aramalara rağmen hâla bulunamadı.

Yaklaşık 3 hafta önce Denizlili Nilay Baskın ile evlenen Birol Baskın, eşiyle birlikte geçen hafta Perşembe gecesi kayınpederini ziyaret etmek için Denizli'nin Sarayköy İlçesine giderken kendisinin kullandığı otomobil Menderes Nehri'ne uçmuştu. Kazada, 17 yaşındaki Nilay Baskın yüzerek kurtulurken, eşi Birol Baskın kaybolmuştu. Kazanın ertesi günü nehirden çıkarılan otomobilin içerisinden çıkmayan Birol Baskın'ı arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Denizli, Aydın ve İzmir İl Acil Afet Durum Müdürlüğü ekipleri, Denizli Belediyesi, AKUT ve jandarma ekipleri, 5. günde de arama çalışmalarına devam etti.

Kazanın meydana geldiği Sarayköy İlçesi Köprübaşı Köyü yakınlarındaki köprünün çevresinde yapılan aramalar sonuçsuz kalırken, regülatörün bulunduğu Aydın'ın Buharkent İlçesinde de aramalar devam ediyor. Bir yandan dalgıçlar bir yandan botlarla süren çalışmalarda şu ana kadar sonuç alınamazken, kaza yerinden yaklaşık 22 kilometre uzaklıktaki Aydın'ın Buharkent İlçesindeki regülatör kapaklarından su, sulama kapaklarına verilerek Menderes Nehri'ndeki su seviyesi azaltıldı. Suyun azaldığı bölgelerde arama kurtarma ekipleri ellerinde çubuklarla bellerine kadar suya girerek alanı santim santim tarıyor. Kayıp şahsın nehir kenarındaki sazlık alanların dibine girme ihtimaline karşı da bu bölgelerde de arama yapılıyor.

MENDERES NEHRİNE UÇAN OTOMOBİL
MENDERES NEHRİNE UÇAN OTOMOBİL
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 17:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?