3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bisikletçilere horoz logolu havlu

CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU'NUN HAVLUSU DENİZLİ'DEN

46.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na bu yıl ilk defa dahil edilen Denizli'de, yarın yapılacak Marmaris-Pamukkale etabının heyecanı yaşanırken, Denizlili tekstilciler bu önemli organizasyon için özel havlu üretti.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (DETKİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizli Valiliği'nde toplantı düzenleyerek, Marmaris-Pamukkale ve Denizli Fethiye etabı ile ilgili yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Toplantı öncesinde DETKİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, üzerinde Denizli horozunun bisiklet kullandığı motifler taşıyan, yeşil siyah renkte ve 70x140 ebadındaki özel olarak üretilen havluları gösterdi. Katılımcılar 500 adet üretilen ve bisikletçiler ile organizasyon komitesine hediye edilecek havlu ile fotoğraf çektirirken, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, ilk defa Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için bir ürün üretildiğini, bunun da Denizli'nin gururu olduğunu söyledi. Denizli'nin bir tekstil merkezi olduğunu ve böyle önemli bir spor organizasyonunda özel bir hediyenin üretilmesinin Denizli'nin farklılığını ortaya çıkardığını belirten Zeybekçi, "Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Denizli için çok önemli bir tanıtım imkanı. Sadece sivil toplum örgütleri ve kurumlar değil, vatandaşlarımızın da bu organizasyonda bize yakışır ve bizi temsil edecek şekilde aktivitelerini yapmalarını istiyoruz" dedi.

Dünyanın en iyi bisikletçilerinin katıldığı 46.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na bu yıl ilk defa Denizli'nin de alındığını, yarın yapılacak olan Marmaris-Pamukkale ve 15 Nisan'da yapılacak Denizli-Fethiye etabıyla Denizli'yi dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklarını belirten Denizli Valisi Yavuz Erkmen, "Marmaris-Pamukkale ve Denizli Fethiye etabının yarışa dahil edilmesi, yarışların en üst zorluk derecesinde yapılacağını ortaya koyuyor. Bu yarış Denizli'nin tanıtımı açısından çok büyük bir fırsat. Bu fırsatı veren başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Bisiklet Federasyonu yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

Denizlili vatandaşların Kale ilçesinden Denizli'ye kadar oluşacak bölümde yol kenarlarında bulunarak sporculara destek ve moral vermesini beklediklerini ifade eden Vali Erkmen, Pamukkale Yolu'nun saat:15.30'dan itibaren ulaşıma kapatılacağını, vatandaşların mecbur kalmadıkça yarışın olacağı yollara araçla çıkmamalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 12:53:05
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 17:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?