6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Biz bu şehre hizmetkar olduk

ZEYBEKCİ,

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Denizli'ye sadece hizmet ettiklerini ve hizmetkar olduklarını söyledi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci seçim çalışmalarını sürdürüyor. İnönü, Akhan Mahallesi ile Kaleiçi'nde esnafla buluşan Zeybekci halkın sorunlarını dinledi, partisinin projelerini anlattı. Diğer partiler tarafından ileri sürülen iddialara en güzel yanıtı sandıkta vereceklerini ifade eden Nihat Zeybekci, ''Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de yalan söyleyenlere, iftira atanlara, halkımızı kandırmaya çalışanlara cevap vermeyeceğim. 2009 yılındaki seçimlerde halkımızı yıkacak diye kandırmaya çalıştılar şimdi de üstyapı çalışmalarından para alacağımız yalanını uyduruyorlar. Biz bugüne kadar halkımıza sadece ve sadece hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Onlar ise sadece yalan söylediler. Bizim tek bir sevdamız var. O da Denizli. Ne yazık ki diğer partilerin Denizli ile ilgili ne projeleri, ne hayalleri ne de sevdaları var. 12 Haziran Pazar günü halkımızın aklı ve vicdanı ile vereceği her karar başımızın üstünedir'' dedi.

Denizli'de büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini vurgulayan AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, ''Heyecanımızı, aşkımızı, sevdamızı, coşkumuzu hiç kaybetmeden yine yeniden diyerek yola çıktık. Denizli halkına hizmet etmekten asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Bu can bu bedende oldukça hizmetkar olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu. Şehrin dertleri ile dertlendiklerini, sevinçleri ile sevindiklerini belirten Zeybekci, "Öyle zamanlar oldu ki uyumadık. Sabahın ışıklarını arkadaşlarımızla birlikte seyrettik. Bu şehir için Denizli için gece gündüz demeden proje ürettik, yatırımlar gerçekleştirdik. Bizim her zerremizde hücremizde Denizli yaşıyor. Ve bizim hayallerimiz hep bu kentle ilgili Türkiye ile ilgili" ifadelerini kullandı.

Zeybekçi, son günlerde yapılan karalama kampanyaları ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Denizli parmakla gösterilen bir il haline gelirken, biz projelerimizi birer birer gerçekleştirirken, birileri kalkıp engel olmak için her türlü yolu denedi. İftiralar ve karalama kampanyaları birbirini izledi. Şimdi de aynı şeyleri yaşıyoruz. Şeytanın bile aklına gelmeyecek iftiralar atılıyor. Ama biz suskunluğumuzu koruyoruz. Çünkü bu milletin dertleri var. Bu milletin dertlerine çare olacak proje üretsinler. Çözüm önerilerine anlatsınlar. Siyaset kurumunun yapması gereken budur. Karalayarak yalan ve iftira atarak siyaset yapılmaz. Çamur atarak prim yapamazlar. Çünkü halkın artık umudu var. Umutlarını yaşatacak beklentilerini karşılayacak, Denizli'yi ve Türkiye'yi yarınlara taşıyacak insanlara prim veriyor."

ZEYBEKCİ,
ZEYBEKCİ,
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 17:41:01
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 18:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?