3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Biz polisiz deyip soydular

Denizli'de, kendilerini polis olarak tanıtarak yaşlı bir çiftin evine giren ve maskeli oldukları belirtilen üç kişi, evdeki para ve altınları alarak kayıplara karıştı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Yatalak olan 65 yaşındaki felçli Musa Kurt ile 61 yaşındaki eşi Hatice Kurt'un evinin ziline basan üç kişi, balkona çıkan Hatice Kurt'un 'Kimsiniz?' sorusuna 'Polisiz, eşiniz kaza geçirmiş bilgi alacağız' cevabını verdi. Yaşlı kadının kapıyı açması üzerine kar maskeli üç kişi Hatice Kurt'un ağzını kapatıp yere yatırdı ve paraların yerini sordu.

Şahıslardan biri de içeride yatakta yatan Musa Kurt'un bağırmaması için ağzını kapattıktan sonra evde bulunan 2 bin euro, 300 ABD doları, 400 TL ve 15 altını alıp kaçtı.

Almanya'da çalıştıktan sonra kesin dönüş yapan ve Denizli'ye yerleşen Kurt Çifti, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum olan Musa Kurt, odaya giren şahısların üzerlerine çıkıp ağızlarını kapattığını ve büyük korku yaşadıklarını söyledi.

Hatice Kurt polisi arayarak olayı haber verdi. Eve gelen polisler verilen eşkal üzerine şahısları bulmak için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 20:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?