2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bizati'den Denizli Belediyespor'a ziyaret

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Belediyespor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendi sahasında oynadığı son 2 maçtan beraberlikle ayrılarak zirve yarışında beklemediği puan kayıpları yaşayan Kırmızı-beyazlılar, deplasmandaki başarısını Altınordu maçında da sürdürmek istiyor. Altınordu maçının hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdüren Denizli Belediyesporlu futbolcular galip gelerek kendilerini affetireceklerini söylediler. Takım kaptanı Fatih Koyugölge, her takımın inişli çıkışlı dönemlerinin olabileceğini belirterek, "Biz iyi bir ekibiz. Yenisi olduğumuz 2.lig'de tutunabilmek için çabalıyoruz. Sezon sonunda ligde en iyi yerde olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Öte yandan, Denizli'nin Türk futboluna kazandırdığı önemli isimlerden olan teknik direktör Özcan Bizati, Doğan Seyfi Atlı Stadı'na gelerek, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti.

Milli takım başta olmak üzere Ankaragücü, Manisaspor ve Gençlerbirliği takımlarında görev yapan ve son olarak Pendikspor'daki görevinden ayrılan Özcan Bizati, Denizli Belediyespor'a Altınordu maçında başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 13:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?