2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Borçları yüzünden ölmek istedi

Denizli'de, bir iş merkezinin çatı katına çıkan şahıs, hayır derneği yetkilisi tarafından kurtarıldı.

C.K. isimli şahıs İstasyon Caddesi'nde bir iş merkezinin çatı katına çıkarak intihar etmek istedi. Şahsı çatıda gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen polisler çevre güvenliği aldı. Çatıya çıkan polis amirlerinin uyarılarına rağmen ikna olmayan şahıs yaklaşık bir saat çatıda bekledi. Bu sırada trafiğin yoğun olduğu caddede zaman zaman aksama oldu. Meraklı vatandaşlarda uzun süre yolu kapatarak olan biteni anlamaya çalıştı.

C.K. isimli şahısla sürekli konuşan polis, şahsın borcu olduğunu ve bu yüzden intihar etmek istediğini belirledi. Bu sırada iş merkezinde bulunan Kimse Yokmu Derneği yetkilisi Ahmet Parlak, olayı duyunca şahısla görüşmek için polisten izin alarak çatıya çıktı. Şahısla konuşan Parlak, borcu olduğunu öğrenince dernekte bulunan diğer yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Dernek aracılığı ile şahsın borcunu ödeme kararı alan Ahmet Parlak, tekrar çatıya çıkarak durumu iletti. Şahıs borçlarının ödeneceği sözünü öğrenince intihar etmekten vazgeçti. 112 Acil Servis ambulansına alınan C.K., Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayırsever Ahmet Parlak, insan canının para ile ölçülemeyeceğini söyleyerek, "Şahsın gerçekten çatıya intihar etmek için çıktığını anladım. Çocukları bırakmış, borçlanmış yani herşeyi bitmiş. Dünyadan artık hiçbir beklentisi kalmamış. Derneğe gelerek arkadaşlarla görüştüm ve borcunu ödeme kararı aldık" dedi.

..
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 14:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?