2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bu fatura çok ağır

Denizli’de vicdansız bir sürücünün otomobiliyle çarpıp, yatağa mahkum ettiği ilköğretim 2’nci sınıf öğrencisi dokuz yaşındaki Şirvan’ın ailesi 220 YTL’lik elektrik parasını ödeyemiyor.

Vicdansız çarptı

Şirvan Duran, ağabeyi Yaşar Duran (14) ve anneannesi Sultan Bilge’yle (66) geçen mart ayı başında, Kirişhane Mahallesi’nde bir yakınlarının düğününe giderken plakası belirlenemeyen siyah Mercedes marka bir otomobil çarpıp kaçtı. Yaralanan Şirvan, Devlet Hastanesi’nde uzun süre tedavi gördü.

220 YTL çok sarstı

Şirvan, daha sonra evinde, yatağa ve yakınlarının aldığı solunum cihazına bağlı kaldı. Duran Ailesi bu kez de 220 YTL’lik elektrik faturasıyla sarsıldı. Şirvan’ın annesi Funda Bilge (32) daha önceki faturaları bazı eşyaları satıp ödediklerini, şimdi çaresiz kaldıklarını söyledi.

Kesilirse ölür

Bilge, "220 YTL’lik faturayı ödeyecek paramız yok. Elektrik kesilirse Şirvan ölür. Babasından yıllar önce boşandığım Şirvan’a bakabilmek için çalışamıyorum, gelirimiz yok. Yakınların ve komşularımızın yardımıyla geçiniyoruz" dedi, solunum cihazının sürekli çalışması gerektiğini vurguladı.

Hürriyet Ege
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 09:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?