2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Bu kampanya paylaşmayı öğretecek

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ‘PAYLAŞIYORUZ’ KAMPANYASI

Denizli Belediyesi, çocuklar arasındaki paylaşım, birlikte hareket etme ve sosyalleşme duygusunu ve çocukların yeteneklerini geliştirmek amacıyla 'Paylaşıyoruz Kampanyası' başlattı.

Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün Dünya Sağlık Örgütü Sağlıklı Kentler Projesi kapsamında hazırladığı Çocuk ve Aile Ruh Sağlığı Destek Projesi"nin ikinci basamağını oluşturan kampanya ile evlerde fazlalık durumunda ve kullanılabilir düzeyde olan veya küçük tamiratlarla tekrar işlevsellik kazandırılabilecek durumdaki oyuncakların ve kitapların toplanması hedefleniyor. Kampanya çerçevesinde okullara ve alışveriş merkezlerine oyuncak ve kitapların toplanabilmesi için özel olarak hazırlanan kutular hazırlandı. Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Sevgi Eli'nin iştirak ettiği kampanya ile toplanan oyuncak ve kitapların dağıtımının 23 Nisan Haftası'nda yapılacağı belirtildi.

Kampanyanın başlangıcı için Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen sembolik törene katılan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, paylaşılan bir oyuncağın veya kitabın bir başkasının hayatını değiştirebileceğini, bu nedenle kampanyaya herkesin destek olmasını istedi. Kampanyanın oyuncak ve kitap toplamanın dışında çocuklara paylaşım duygusunu kazandırmak amacıyla yapıldığını dile getiren Gökoğlan, "Öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Denizli Belediyesi olarak Sevgi Eli, Çocuk Meclisi ve Sağlık Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği kampanya, 23 Nisan'a kadar devam edecek. Kampanya ile kitap ve oyuncaklar belli bölgelerden toplanarak imkanı olmayan yöre ve mahallelere dağıtılacak” dedi.

Kampanyaya katılım gösteren Pamukkale Eğitim Vakfı PEV İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Karaca ise Denizli Belediyesi'nin başlattığı projeye gönülden destek verdiklerini belirterek, her türlü katkıya hazır olduklarını belirtti.

Kampanya çerçevesinde oyuncak ve kitap toplama noktaları, ODTÜ İlköğretim Okulu, Çamlık İlköğretim Okulu, PEV İlköğretim Okulu, Servergazi İlköğretim Okulu, Özel Denizli İlköğretim Okulu, Özel Vildan İlköğretim Okulu, Emsan İlköğretim Okulu, Kınıklı Basma Boyama İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Hürriyet İlköğretim Okulu, Gazi İlköğretim Okulu, Gül Çocuk Evi, Yumurcak-Yamaç Çocuk Evi, Küçük Adımlar Çocuk Evi, Hilal Çocuk Evi, Çağlayan Çocuk Evi, Öncü Çocuk Evi, Fahri Akçakoca Anaokulu, Yenişehir Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Denizli Anaokulu, Çamlık Forum AVM, Teras Park AVM, Kınıklı Pekdemir AVM, EGS Park olarak belirlendi.

DENİZLİ BELEDİYESİ'NDEN ‘PAYLAŞIYORUZ’ KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:50:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 13:16:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?