3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bu kez izdiham yaşanmadı!

Denizli'de yeni açılan işyerindeki indirimli teknolojik ürünlerden alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, firmanın almış olduğu tedbirler sayesinde izdiham yaşamadan alışverişini rahatlıkla yapabildi.

 
Denizli Teras Park'ta mağaza açan Denix Teknoloji, açılışının ilk gününde 'Muhteşem Ürünlerde Muhteşem Fiyatlarla' kampanyası düzenledi. Teknolojik ürünlerde büyük indirim olacağını duyan yüzlerce vatandaş, sabah saatlerinden itibaren Teras Park Alışveriş Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Açılışın yapılacağı saatler yaklaştıkça, kuyruk alışveriş merkezinin bahçesinden taşıp yola kadar uzandı. İzdihamın yaşanmaması için firmanın özel güvenlik birimleri tarafından tedbir alındı. Alışveriş merkezinin içine 50'şerli gruplar halinde alınan müşteriler, daha sonra mağaza kapısı önünde oluşturulan başka bir güvenlik kapısında daha sıraya alındı.

Burada kendilerine meyve suyu ikram edilen müşteriler, daha sonra yine gruplar halinde mağazaya girerek alışveriş yapmaya başladı. İlk sırada bulunan müşteri, sabah 5'te sıraya girdiğini söylerken, mağazaya girenler hemen indirimli ürünleri almaya koştu. Müşterilerin aynı üründen birden fazla almasına izin verilmezken, ürünlerin parasını ödemek isteyen müşteriler, kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 16:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?