3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Bu kez veliler yarıştı

VELİLER ARASINDA ‘ÖYKÜ YARIŞMASI’

Denizli Atatürk İlköğretim Okulu tarafından veliler arasında ‘Öykü Yarışması’ düzenlendi.

Velilerin eğitimde daha çok rol alması için düzenlenen Öykü Yarışması’nda dereceye giren veliler törenle ödüllendirildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ragıp Çelik ve İbrahim Ertan Aktaş, okul müdürleri ve davetliler katıldı. Öğrencilerin tiyatro, koro ve gösterilerinin sergilendiği törende konuşan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Harktı, "Çağımızda yaşadığımız hızlı toplumsal ve teknolojik değişime ve gelişmeler, okulları sürekli gelişme yolunda çevresiyle bütünleşen değişim ve yenileşmeye açık, dinamik örgütler olmaları yolunda zorlamaya başlamıştır. Eğitim gibi önemli bir işlevi bulunan okullar, toplumsal ihtiyaç ve beklentileri karşılamanın yanında toplumsal beklentileri yükseltebilmek zorundadır. Çocukların okul ve öğretmenlerine karşı olumlu tutumlar geliştirmelerinde aile katılımı temel bir araçtır. Bizlerde bu anlayışlar ile eğitimde velilerin etkin görülmesi için etkinlikler düzenliyoruz. Öykü yarışmamız bunlardan birisi" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yarışmaya katılan 25 eser arasında birinciliği Varoluş Nedeni eseri ile Derviş Karaban, ikinciliği Baba Sevgisinin Özlemi eseri ile Nasif Acar, üçüncülüğü de Öğretmenlik Sevdası eseri ile Ümran Akyol kazandı. Dereceye giren velilere ise çeşitli hediyeler verildi.

VELİLER ARASINDA ‘ÖYKÜ YARIŞMASI’
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 15:10:02
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 15:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?