7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Bulak, taraftarı coplayan polise tepki gösterdi

Denizlispor’a geldiği günden beri maça taraftar gelmemesinden şikayet eden ve bu konunun üniversitelerde araştırma konusu bile olacağını açıklayan Teknik Direktör Giray Bulak, Ankaragücü maçının ilk yarısında bir taraftarın polis tarafından dışarı alınmak istenmesi üzerine başlayan olaylarda, polisin taraftarları coplamasına tepki gösterdi.

Denizlispor taraftarının tam bir seyirci olduğunu belirten Bulak, "Çok sempatik bir seyircimiz var. Bağırmazlar, tezahürat yapmazlar, küfür etmezler. Ancak maçın ilk yarısında polisin taraftarları coplamasına anlam veremiyorum. Biz maçlara taraftar gelsin diye uğraşıyoruz, dışarıda neler oluyor. Hiçbir eylem yapmayan insanlara karşı cop kullanılmasını anlamak mümkün değil. Bu olay, kulübede bizi, sahada da oyuncularımızı olumsuz yönde etkiledi. Devre arasında soyunma odasında bu konuyu futbolcularımızla konuştuk ve bu olumsuz etkiyi üzerimizden atmamız gerektiğini anlattık" diye konuştu.
Ankaragücü maçını da değerlendiren Bulak, eksik kadroya rağmen Ankaragücü maçında iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, futbolcularına övgü yağdırdı. Denizlispor ile başa çıkmanın kolay olmadığını ifade eden Bulak, "Biz sistem takımıyız. Sahaya çıktığımızda sistemimizi ortaya koyuyor ve sonuca gidiyoruz" dedi.
Yeşil-siyahlı futbolcular ise, zor da olsa galip gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Fenerbahçe maçı öncesi bu galibiyet bize moral oldu. Çok iyi bir maç oldu. Galibiyette bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızın büyük katkısı var" diye konuştular.
Bu arada, Denizlispor yönetim kurulu, prim ve ceza sistemine göre Ankaragücü maçı galibiyeti sebebiyle futbolculara 2.5’ar milyar lira prim dağıtacak. Primlerin Fenerbahçe maçı öncesi dağıtılacağı açıklandı.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 12:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?