7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Cage'in kalacağı kral dairesi hazır

NİCOLAS CAGE'NİN KALACAĞI KRAL DAİRESİ HAZIR

Hollywood yıldızı ünlü aktör Nicolas Cage'nin Hayalet Sürücü 2 filmi için konaklayacağı 250 bin dolarlık kral dairesi tamamlandı.

Büyük bölümü Romanya'da çekilen ve Kapadokya'daki çekimleri bugün sona eren Hayalet Sürücü 2 filminin geri kalan final kısmı yarından itibaren travertenleriyle dünyaca ünlü Pamukkale'de çekilmeye başlanacak. Filmin başrol oyuncusu Nicolas Cage'nin filmin çekimleri sırasında yaklaşık 250 bin dolara malolan Colossae Otel'deki 3 katlı kral dairesi gece gündüz süren çalışmalar sonunda tamamlandı. 189 metrekarelik kral dairesinde ünlü aktörün rahat edebilmesi için herşey düşünüldü. Güvenliğinden saunasına, yatak odasından yüzme havuzuna kadar herşeyin olduğu kral dairesine bağlı bölümlerde 220 kişilik film ekibi de konaklayacak.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen kendi adına yaptırılan Vali Yavuz Erkmen, Hatıra Ormanı'nın ağaçlandırma çalışmalarına katılmak üzere Karahayıt beldesine gitti. İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Güney ve diğer protokol üyeleri ile birlikte kendi adına yapılan hatıra ormanında ilk fidanı diken ve incelemelerde bulunan Vali Erkmen, daha sonra Colossae Otel'e geçti.

DENİZLİ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

Otelin sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu, Cage ve film ekibinin bir hafta konaklayacağı bölümleri Vali Erkmen ve protokol üyelerine gezdirerek bilgi verdi. Otelin yeni yapılan bölümlerini çok beğenen Vali Erkmen, dünyada ilgiyle izlenen Hayalet Sürücü 2 filminin başrol oyuncusu ve film ekibinin burada konaklamasının çok önemli olduğunu belirterek, "Bölge ve Pamukkale için çok önemli. Herşeyden önce böyle uluslararası üne sahip ve seyredildiği zaman dünyada ses getiren bir filmin kendi bölgemizde çekiliyor

olması ve bundan sonra da yeni planlamaların yapılıyor olması Denizli ve Pamukkale'nin tanınırlığı anlamında en üst seviyeye çıkmaktır. Bunun sonucunda bu bölgeye gelenlerin sayısı artıyor. Bu da turizm açısından Denizli'ye çok şey katacak bir olgu diye düşünüyorum" dedi.

HER TÜRLÜ KONFOR BULUNUYOR

Colossae Otel'in sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu da, bunun Denizli için büyük bir şans olduğunu ve Denizli'nin bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Denizlilerin bazı fedakarlıklarda bulunması lazım. Sivil toplum kuruluşlarının da bu tip olaylara dışarıdan seyirci olmaması gerekir. Biz bu eserleri Denizli için yapıyoruz. Denizli bir dünya şehri oluyor. Ağır misafirleri burada ağırlayacağız. Hem güvenlik hem de rahatlık bakımından her türlü konfor burada var. Bin televizyon

kanalını izleyecek sistemimiz var. Güvenlik tedbirleri ve özel kameralarımız var. İnsanlar kendilerini burada güvende hissedecek."

NİCOLAS CAGE'NİN KALACAĞI KRAL DAİRESİ HAZIR
NİCOLAS CAGE'NİN KALACAĞI KRAL DAİRESİ HAZIR
NİCOLAS CAGE'NİN KALACAĞI KRAL DAİRESİ HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 15:02:00
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 17:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?