2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çağlar Beşiktaş yolcusu mu?

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Denizlispor'un sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci, transferiyle ilgili görüşmeleri kulübünün yaptığını söyleyerek, "Kulübümün anlaştığı kulübe şartlar da uygun olursa giderim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım" dedi.

Transferiyle ilgili kendisinin fazla bir bilgisi olmadığını belirten Yeşil-siyahlı futbolcu Çağlar Birinci, "Denizlispor'un sözleşmesi devam eden bir futbolcusuyum. Transfer çalışmalarımla kulübüm ilgileniyor. Benim transferle ilgili konulara girmem doğru olmaz. Kulübümün transferimle ilgili hangi kulüple görüştüğünü bilmiyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Kulübüm hangi kulüple anlaşırsa, şartlar da uygun olursa kulübümün sattığı takıma giderim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Burada kalırsam da üzülmem. Denizlispor benim takımım ve 3 yıl daha sözleşmem var. İnşallah kulübüm ve benim için hayırlısı olur" diye konuştu.

Beşiktaş ile hiç görüşme yapmadığını belirten Çağlar Birinci, "Görüşmem de doğru olmazdı" dedi. Denizlispor'un yeniden yapılanan bir takım olduğunu ve geçen sezon sıkıntı yaşadığını ifade eden Çağlar Birinci, "Bu sezon takımın korunması için bazı takviyeler yapılacak ve Denizlispor sezonu en iyi yerde bitirecek" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 15:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?