2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çağlar'ın hedefi 4 büyükler

Denizlispor'un milli futbolcusu Çağlar Birinci, bu sezon Denizlispor'da iyi bir performans gösterip, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan birine transfer olmak istediğini söyledi.


(A) Milli Takım'ın Ermenistan ve Belçika maçlarının aday kadrosuna çağrılan ve Belçika maçına ilk 11'de sahaya çıkan Çağlar Birinci, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisine verdiği röportajda, “Milli Takım kadrosunda yer alabilmek benim için çok büyük bir onur. Denizlispor'da bu sezon elimden gelenin en iyisini yaparak dört büyük takımdan birisine transfer olmak ve (A) Milli Takım kadrosunda yer almayı sürdürmek istiyorum” diye konuştu.

Çağlar, Turkiye Ligi'ndeki sol beklerden Hakan Balta ve Roberto Carlos'u beğendiğini belirterek, “Roberto Carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden birisi” dedi.

“Seni en çok zorlayan rakip oyuncular hangileri” şeklindeki soru üzerine ise Çağlar, “Tek kelimeyle Yattara. Zaten Yattara sadece beni değil, tüm rakiplerini zorluyor. Bütün defans oyuncuları için korkulu rüya” diye görüşlerini belirtti.

Babasının işçi olduğunu anlatan Çağlar, “Ne kazandıysam babama gönderirim. Onun parayı benden daha iyi tutacağını veya yatırım yapacağını bilirim. Babam da arsa alıyor, ev alıyor, ihtiyacım olduğu zaman da bana para gönderiyor” şeklinde konuştu.

aa
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 13:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?