2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çal'da feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı!

DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 5 YARALI

Denizli'nin Çal ilçesi Denizler beldesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çivril'den Denizli istikametine giden Mahmut Karabacak (26) idaresindeki 20 LU 785 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Cihan Karaaslan'ın (29) kullandığı 20 FS 727 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan İbrahim Karabacak (28) ile 5 aylık Ayşenur Karabacak olay yerinde, sürücü Mahmut Karabacak ise kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Fatma, Nurşen, Süleyman, İbrahim ve Berna Karabacak ise ambulanslarla Denizli ve Servergazi Devlet Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerindeki incelemenin ardından İbrahim Karabacak ile 5 aylık bebek Ayşenur Karabacak'in cesetleri otopsi için Baklan Toplum Sağlığı Merkezi'ne, Mahmut Karabacak'ın cesedi de Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon şoförü Cihan Karaaslan gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 13:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?