2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Camiler Ramazana hazırlanıyor

DENİZLİ' DE CAMİLER RAMAZAN'A HAZIRLANIYOR

Denizli Belediyesi Denizli Belediyesi Temizlik ve Ulaşım A.Ş (BELTAŞ) yaklaşan Ramazan ayı öncesinde kent merkezinde bulunan 180 caminin temizliğini yapmaya başladı.

Vatandaşların Ramazan ayında ibadetlerini daha temiz ortamlarda yapmalarını sağlamak için çalışmalarını yürüten BELTAŞ, 100 caminin temizliğini bitirdi. 6 kişiden oluşan ve gerekli her türlü araç gereçle donatılan ekiple gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında özellikle halılar dezenfekte ediliyor.

Caminin büyüklüğüne göre günde bir ya da iki caminin derinlemesine bir temizlik işleminden geçirildiğini kaydeden BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, "Önümüzdeki Ramazan ayına hazırlık kapsamında başlatılan bu çalışmada, bugüne kadar 100 caminin temizliğini tamamladık. Kent merkezinde bulunan 180 caminin tamamı, Ramazan ayına kadar, en ince ayrıntısına kadar temizlik işleminden geçirilecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadet etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uygulamalarımız başta cami görevlileri olmak üzere vatandaşlarca da memnuniyetle karşılanıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 14:53:04
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 15:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?