3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Çamur banyosu yapan mankenleri görmek için yarıştılar

2. Karahayıt Kırmızı Su Kültür ve Turizm Festivali'ne katılan ünlü mankenler, kırmızı travertenlerde defileye çıkıp şifalı çamurun keyfini çıkardı.

Bu yıl 2.'si düzenlenen 2. Karahayıt Kırmızı Su Kültür ve Turizm Festivali başladı. Karahayıt Beldesi'nde düzenlenen festivale Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizli milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Karahayıt Belediyesi önünden başlayan festivalde halk oyunları ekipleri deve üzerinde festival alanına geldi.

Festival alanında yapılan konuşmalar ve halk oyunları gösterilerinin ardından aralarında Tuğba Özay, Nefise Karataray ve Yüksel Ak gibi ünlülerin de bulunduğu bir grup manken defile yaptı. Özellikle yaşlılar ve kadınların büyük ilgi gösterdiği defilede, bazı izleyiciler önlerindeki mankenlere dürbünle izlemeye çalıştı.

Önce bornozlarla defileye çıkan mankenler, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü manken Tuğba Özay, 3 yaşındaki küçük mankeni kucağına alarak bir süre podyumda dolaşırken, vatandaşların isteği üzerine küçük mankeni izleyicilere verdi. Yaklaşık yarım saat süren ve kırmızı travertenler üzerinde yapılan defilenin ardından, mankenler sıcak suyun içinde çamur keyfi yaptı.

Travertenlerdeki suyun çok sıcak olması sebebiyle bir süre girmekte zorlanan mankenler, daha sonra alkışlar arasında şifalı çamurları birbirlerinin vücutlarına sürmeye başladı. Tuğba Özay, çamur keyfine gözlerinin altına çamur sürerken başlarken, diğer mankenler de vücutlarını çamura sıvadı.

2. Karahayıt Kırmızı Su ve Turizm Festivali 3 gün sürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 11:47:45
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 14:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?