3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Çardak'ta asfaltlama sevinci

Denizli Çardak Havalimanı Karayolu’nun asfalt çalışmaları başladı. Denizli Çardak Havalimanı’nı Denizli’ye bağlayacak olan yolun Çardak Havalimanı’ndan başlayan 5 kilometrelik karayolu asfaltlama çalışmaları başladı.

Karayolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Denizli Valisi Gazi Şimşek, karayolunun asfaltlama çalışmalarının 2 gün içinde tamamlanacağını belirterek, "Bugün itibariyle asfalt sezonunu açtık. 5 kilometrelik yolun dışında 450 kilometre köy yolu da bu sezonda asfaltlanacak. Bu yollar için tüm ödenek hazır" dedi.

Asfaltlanacak yolun havalimanı karayolunun trafiğine çok olumlu katkı sağlayacağını ve ağaç dikme mevsiminde yolun ağaçlandırılmasıyla yolun daha güzel hale geleceğini ifade eden Şimşek, "Turizmin canlanması, kalıcı olması, Denizli turizmini günü birlikten kurtarmak için başta bağlantı yolları olmak üzere turizme dair tüm hazırlıkların tamamlanması gerekiyor. Denizli’ye geçtiğimiz sezonda bir milyon turist geldi. Bu yılki hedefimiz Denizli’ye 3 milyon turisti kazandırmaktır. Havalimanı bağlantı yolunun turizme olumlu katkılar sağlaması dileğiyle bu yolun yapımında çalışan tüm işçi, memur, mühendis ve daire müdürlerine teşekkürler ederim" şeklinde konuştu.

Denizli Valisi Gazi Şimşek ve beraberindeki heyet asfalt çalışmalarının startını vererek, bir süre çalışmaları izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 16:41:37
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 16:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?