2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çekirdeğe hücum!

Denizli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanırken, bugün yürürlüğe giren sigara yasağı sebebiyle yasağa uyan vatandaşlar çekirdeğe hücum etti.


Denizli'de Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayan programa yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Vatandaşların neredeyse tamamının sigara yasağına uyması dikkat çekti. Binlerce kişinin poşetlerle çekirdek yediği görüldü. Çekirdek çıtırtılarının yükseldiği tribünlerde ilginç görüntüler oluştu.


Denizli Atatürk Stadı'ndaki kutlamalar, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, 11 Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Topbaş ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin askeri araç üzerinde vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiir okundu.
Saatlerce ayakta beklemek zorunda kalan bazı öğrenciler ise yorgunluğa daha fazla dayanamayarak fenalaştı. Fenalaşan bazı öğrenciler tribünlerin yanındaki yedek kulübelerinde dinlendi. Bayrak taşırken fenalaşan bir öğrenci ise ambulansa konularak hastaneye götürüldü.


Protokol üyelerinin geçit törenini selamlamasının ardından öğrencilerin gösterilerine geçildi. Öğrencilerin gösterisi büyük ilgi görürken, açılan Türk bayrağı izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.

 

 

 

iha-Karikatür- Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 23:02:24
Güncelleme :19 Mayıs 2008 Pazartesi 23:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?