2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Cenk ve Çağlar transferin gözdesi

CENK VE ÇAĞLAR TRANSFERİN GÖZDELERİ

Denizlispor'un iki milli oyuncusu kaleci Cenk ve Çağlar tranferin en gözde isimleri oldu.

Turkcell Süper Ligi 2009-2010 sezonunu 26 puanla 17. sırada tamamlayan ve 10 sezon aradan sonra 3. defa ligden düşen Denizlispor'da, A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağırılan sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci ile, Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edilen kaleci Cenk Gönen'e ligin bitimiyle birlikte bir çok takımdan transfer teklifi gelmeye başladı. Denizlispor yönetiminin de ekonomik kriz sebebiyle satma taraftarı olduğu futbolculardan Çağlar Birinci'ye Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve

Gaziantepspor'un transfer teklifinde bulunduğu, bu takımların yanı sıra Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'ün de bu oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi.

Trabzonspor alt yapısından yetiştikten sonra Bakırköyspor'da forma giyen ve Denizlispor'a transfer olan Çağlar, yeşil siyahlı forma altında oynadığı futbolla göz doldurdu. A Milli Takım aday kadrosunda bulunduğu için ABD'ye giden Çağlar Birinci, şu anda Denizlispor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirterek, "Beni transfer etmek isteyen takımlar öncelikle kulübümle görüşüp anlaşmalı. Ben Denizlispor'un futbolcusuyum ve kulübümün vereceği her karara saygı duyarım" dedi.

Göztepe'den 5 sezon önce transfer edilen ve özellikle son 2 yıldır gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç kaleci Cenk Gönen, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunuyor. Beşiktaş'ın yanı sıra Gençlerbirliği'nin de transfer etmek istediği öğrenilen kaleci Cenk ile ilgili olarak Kulüp Başkanı Ali İpek'in görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Denizlispor Başkanı Ali İpek'in her iki oyuncu için de kulüplerle görüştüğü ve gelen teklifler doğrultusunda karar vereceği

öğrenildi.

Öte yandan Hakan Kutlu'nun ayrılmasıyla birlikte yeni hoca arayışlarını sürdüren Denizlispor yönetimi, Bucaspor'u Turkcell Süper Ligi'ne çıkaran Özcan Kızıltan ve Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'la temasa geçme kararı aldığı belirtildi.

CENK VE ÇAĞLAR TRANSFERİN GÖZDELERİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 15:27:00
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 16:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?