5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Cephanelik gibi otomobil

Denizli'de düzenlenen operasyonda bir otomobilde el bombası, suikast silahları ve tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
 
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Pamukkale yol kavşağında 20 ZU 666 plakalı otomobili durdurdu. Otomolde bulunan İ.A.'nın (40) üzerinde ve otomobilde yapılan aramada; 1 adet İsrail yapımı UZI marka seyyar dipcikli suikast silahı, 1 adet Alman yapımı SHE marka suikast silahı ile 2 adet şarjör, otomobilin bagajında gizlenmiş savunma tipi parça tesirli 3 adet el bombası, 4 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjörler ile sustalı bıçak; şahsın evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 55 adet mermi ele geçirildi. Şahsın, silahları ve el bombalarını Hakkari'den getirdiğini söylediği öğrenildi.
 
Yapılan operasyon hakkında bilgi veren Denizli İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, yasadışı işlere karışanlardan mutlaka hesap sorulacağını söyleyerek, "Herkese yasal sınırlar içinde yaşamalarını tavsiye ediyorum. Yasadışı işlere karışan herkesten hesabı sorulur. Bu operasyon bunun bir göstergesidir. Bu anlamda herkesin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum" dedi.
 
İ.A., ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 17:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk ŞEN IP: 81.215.250.xxx Tarih : 15.10.2006 12:27:21
Denizli dendimi akla ilk gelen huzur vegüvenli yaşamdı.Ne yazıkki bu kayboldu eger silah ve uyuşturucunun kökü kazınaçaksa denizlide tefeçilerin kökü kazınmalı bakın o zaman ne silah nede uyuşturucu kalır denizlide