3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Cesedi evin kuyusundan çıktı

Denizli'nin Çivril İlçesine bağlı Çıtak beldesinde, anne ve babası ile çevresindekilere eziyet ettiği gerekçesiyle babası tarafından öldürülüp evin önündeki kuyuya atılan zihinsel engelli Önder Ekiz (32)'in cesedi çıkarıldı.

Olay, yedi aydır kayıp olan Önder Ekiz'in babası İsmet Ekiz tarafından öldürüldüğü söylentileriyle ortaya çıktı. Akrabaları, jandarmaya giderek Önder Ekiz'in kayıp olduğu müracaatında bulundu. Mahkeme kararıyla Önder Ekiz'in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekibi, evin çevresini kazarak arama çalışması yaptı. Bu arada baba İsmet Ekiz (58) de kamyonetinin içinde başına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti. Kuyuda yapılan aramada sekiz metre derine inen jandarma ekibi ceset bulamadı.

Annesinin "oğlum yaşıyor" demesi üzerine arama kararını durduran jandarma ekibi, annenin arama yapılmasını tekrar istemesi üzerine kuyunun dibine kadar inildi. Jandarma ekipleri 11 metre derinlikte bir cesede ulaştı. Jandarma ekibi, annesine cesedi teşhis ettirdikten sonra ceset İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Çıtak beldesi sakinlerinden edinilen bilgiye göre, Önder Ekiz'in anne ve babasına çok eziyet ettiği, bu nedenle öldürülmüş olabileceği iddia edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2009 Pazar 17:19:14
Güncelleme :19 Temmuz 2009 Pazar 17:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?