3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Cesedi yakılmış halde bulundu

KAÇIRILAN KUYUMCU ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU

Denizli'de 5 gün önce telefonla kaçırıldığını söyleyen kuyumcu, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Honaz ilçesi Kaklık beldesi Atatürk Caddesi'nde 4 ay önce kuyumcu dükkanı açan evli ve 2 çocuk babası Sabahattin Çetin (30), geçen hafta Cumartesi gecesi saat 22.00 sıralarında dükkanını açtıktan sonra İstasyon Mahallesi Muhtarı İsmail Tıraş'ı telefonla arayarak, "Kazma ve kürekle gelen bazı kişiler beni kaçırıyor. Yardım edin" diyerek yardım istedi. Telefon görüşmesinin ardından dükkanının alarmını çalıştıran Çetin'den bir daha haber alınamazken, kaçırıldığını söyleyen kuyumcunun aranmasına başlandı.

Bugün öğle saatlerinde bir vatandaşın Kaklık beldesi yakınlarındaki ormanlık alanda yakılmış bir otomobil ve içerisinde ceset olduğu ihbarında bulunmasının ardından beldeye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki bölgeye giden jandarma ekipleri, Çetin'i kendisine ait 20 B 9447 plakalı yanmış otomobilini ve tanınmayacak hale gelen cesedini buldu.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Çetin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, tamamen yanmış otomobilin olay günü yağan yağmurdan dolayı çamura saplandığı ve yol ortasında kaldığı görüldü.

KAÇIRILAN KUYUMCU ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
KAÇIRILAN KUYUMCU ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
KAÇIRILAN KUYUMCU ORMANLIK ALANDA ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 20:34:00
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 00:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?