6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Ceyhun Eriş Denizlispor'da

Denizlispor, tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş'le sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarıya kötü bir başlangıç yapan ve 2 maçta 5 puan kaybederek puan cetvelinde 7. sıraya gerileyen Denizlispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil siyahlılar son olarak Sivasspor'da oynayan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş'le anlaşmaya vardı. Ceyhun Eriş bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini Denizlispor yapan imzayı atarken, Denizlispor'un hedefleri olan bir takım olduğunu söyledi. Denizlispor'u tercih etme sebebinin iyi bir kadroya ve Süper Lige çıkma mücadelesi olduğunu belirten Ceyhun, "Elimden geldiği kadar değil, herşeyimi Denizlispor'a vermek istiyorum" dedi.

Denizlispor Asbaşkanı Ali Değirmenci yaptığı açıklamada, Ceyhun Eriş gibi tecrübeli bir futbolcuyla anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Ceyhun kendini ispatlamış bir futbolcu. Denizlispor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Denizlispor Yönetimi bir yandan da teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından istifa eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük için çalışmalarını sürdüren Yeşil-siyahlılar, Mesut Bakkal'dan olumsuz cevap alması üzerine başka isimleri gündeme aldı. Denizlispor Asbaşkanı Ali Değirmenci, Hamza Hamzaoğlu ile resmi olarak sözleşmelerinin fesh olmadığını belirterek, "Hamza Hamzaoğlu resmi olarak takımdan ayrıldıktan sonra teknik
direktör arayışlarımıza hız vereceğiz. Şu anda görüştüğümüz ve anlaştığımız bir isim yok" dedi.

Öte yandan hafta sonunda Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürerken, takımı antranör Kenan Atik'in çalıştırdığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 14:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?