2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Cezaevinde spor şenliği

CEZAEVİNDE SPOR ŞENLİĞİ

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) 2010 faaliyetleri kapsamında Denizli Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde düzenlenen spor etkinlikleri büyük ilgi gördü.

HİS 2010 faaliyetleri kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Denizli Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde düzenlenen spor etkinliklerine, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Cezaevi İnfaz Savcısı Serhan Eroğlu, Cezaevi Müdürü Ensar Çelik, idareciler ve cezaevi personeli izledi.

Düzenlenen törenin ardından Meslek Lisesi öğretmenleri ile tutuklu mahkumlar arasında salon futbolu oynanırken, çocuk mahkumların kaşıkla yumurta yarışı, mendil kapmaca, hentbol, penaltı atışları ve halat çekme yarışmaları büyük ilgi gördü. Yarışmanın ardından katılımcılara kupa ve başarı belgelerinin yanı sıra HİS Federasyonu'nun tişört, şapka ve çeşitli hediyeleri verildi. HİS Denizli İl Temsilcisi Çetin Çağatay, cezaevinde ilk defa bu denli geniş katılımlı bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

CEZAEVİNDE SPOR ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 16:51:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 17:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?