2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

CHP'den yol haritası toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından "Türkiye Sorunları İçerisinde Denizli'nin Konumun Belirlenmesi, Çözüm Önerileri ve Yaklaşan Yerel Seçimler Öncesi İzlenecek Yol Haritasının Ele Alındığı Danışma Toplantısı" düzenlendi.


Esnaf Sarayı 7. kat salonunda yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Denizli eski milletvekili Mustafa Gazalcı, İl Başkanı Ali Kavak, Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, il ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Divan Başkanlığı'nı CHP İl Başkanı Ali Kavak ve Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal'ın yaptığı danışma toplantısında söz alan CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, danışma toplantısında yerel seçimler öncesinde partililer ve tüm sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alacaklarını belirterek, "CHP olarak büyük önem verdiğimiz yerel seçimlere sorunlardan arınmış ve projeler ortaya koymuş bir şekilde girmek istiyoruz. Bu nedenle gerek partililerimiz ve gerekse toplumun tüm kesimleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu günkü toplantımızın amacı da yerel seçimler öncesi CHP'nin izleyeceği yol haritasını belirlemek" dedi.


Toplantıda tek tek söz alan partililer yaşanan sıkıntıları ve CHP'nin yapılacak seçimlerde başarılı olabilmesi için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini dile getirdiler.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 18:24:22
Güncelleme :28 Haziran 2008 Cumartesi 18:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?