3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

CHP'li başkanlar Sarayköy'de buluştu

CHP'Lİ BAŞKANLAR SARAYKÖY'DE BİRARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli ve Aydın bölgesindeki ilçe ve belde belediye başkanları ‘Dayanışma Toplantısı’ için Denizli'nin Sarayköy İlçesi’nde biraraya geldi.

Sarayköy Belediye Başkanı Orhan Karaköse'nin ev sahipliği yaptığı toplantıya CHP Denizli İl başkanı Zafer Gönenç, Aydın İl Başkanı Tunç Aytur ve 30 belediye başkanı katıldı. Sarayköy Belediyesi'nin çalışmalarını inceleyen ve ilçedeki bazı fabrikaları ziyaret eden başkanlar güçbirliği yapma kararı aldı.

Bilgi ve deneyimlerin paylaşılması, çalışmalarda dayanışmanın gerçekleştirilmesi, ortak proje üretilmesi konularında konsensüs sağlayan belediye başkanları, yerel iktidardaki başarının CHP'nin iktidarı taşıyacak önemli faktörlerden biri olduğu görüşünü savundu. CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, toplantıda bir konuşma yaparak, bölgedeki sorunların benzerlik taşıdığını bu yüzden çözüm konusunda ortak çalışmanın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Gönenç, yerel yönetimlerde halkın katılımını esas alan anlayışın CHP'nin temel ilkesi olduğunu da belirterek, ''Denizli ve Aydın bu anlamda yerel yönetimde önemli başarılara imza atacaktır'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 13:24:04
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 16:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?