6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

CHP'li gençlerden 'direniş' çağrısı

CHP'Lİ GENÇLER GÖZLERİNİ BANTLAYIP DİRENİŞ ÇAĞRISI YAPTILAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il örgütüne bağlı gençler, gözleri bantlı basın toplantısı düzenleyerek, halka sivil direniş çağrısı yaptılar.

Candoğün Parkı önünde toplanan CHP'li gençler adına açıklama yapan CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Fevzi Ünal, cumhuriyet rejiminin korunması adına tüm halkı sivil direnişe geçmeye davet ettiklerini belirterek, "27 ocak tarihinde partimizin Anayasa-Adalet Komisyonu üyelerinin yapmış olduğu sivil direniş çağrısını destekliyor ve eyleme dökmek istiyoruz. Sivil direniş çağrısı toplumun tüm kesimi tarafından dikkate alınmalıdır. Çünkü, bıçak artık kemiğe dayanmıştır ve parçalamaya çalışıyor. Bu bıçak, iktidara geldiği günden bu yana toplum yararına değil, yandaş yararına çalışıyor. Bu bıçak, toplumu etnik olarak bölmek istiyor. Bu bıçak, cumhuriyet rejimini tehdit ediyor. Sivil toplum sessiz kalmasın. İkinci bir Kurtuluş Savaşı'na hazırız" dedi.

Basın açıklamasının ardından gözleri bağlı olan gençlik kolları üyelerinin gözleri açıldı. Bu gençler daha sonra ellerindeki ampulü yere atarak slogan attı. Polisin güvenlik önlemi aldığı eylem olaysız şekilde sona erdi.

CHP'Lİ GENÇLER GÖZLERİNİ BANTLAYIP DİRENİŞ ÇAĞRISI YAPTILAR
CHP'Lİ GENÇLER GÖZLERİNİ BANTLAYIP DİRENİŞ ÇAĞRISI YAPTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 15:50:00
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 18:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?