3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Çiçek yerine bağış istedi

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinde belediye başkanlığını kazanan Abdülkadir Uslu görevine başlarken, kendisine çiçek gönderilmemesini, onun yerine Kızılcabölüklüler Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) belediye başkan adayı olan ve seçimi kazanan Abdülkadir Uslu, yapılan devir teslim töreniyle görevi eski belediye başkanı Mehmet Aydınlık'tan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Abdülkadir Uslu, demokrasinin gereği olan bir yarış yaşadıklarını belirterek, "Bu yarışımız Kızılcabölük'e yakışan şekilde devam etti ve sonuçlandı. Biz seçimlerden önce söylediklerimizin arkasındayız. Parti rozetimizi 5 ay önce çıkarmış ay yıldızlı rozeti takmıştık. Bugün de bu rozetimizi çıkardık Kızılcabölük rozetini taktık. Sırtımıza yüklenen yükün bilincindeyiz. Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz. Tüm Kızılcabölüklü seçmenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kurban kesilip dua edilerek görevine başlayan Abdülkadir Uslu'yu MHP Denizli İl başkanı Ferudun Ünal, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve diğer partililer yalnız bırakmadı. Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, göreve gelmesi sebebiyle kendisine çiçek gönderilmemesini, onun yerine Kızılcabölüklüler Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 11:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?