2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çiftçi: Bu bir linç girişimi

E-PROVOKASYON

Denizli'de yıllardır restoran işletmeciliği yapan Şanlıurfalı Cevdet Çiftçi, son günlerde kendisi hakkında DTP ve PKK'ya destek verdiği yönünde internette dolaşan e-maillerin bir karalama ve provokasyon kampanyası olduğunu belirterek bu insanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Denizli'de 12 yıldır bir restorantın işletmeciliğini yapan Cevdet Çiftçi, hakkında son günlerde internet kullanıcılarına DTP'li olduğu ve PKK'ya yardım ettiği yönünde atılan maillere tepki gösterdi. İşyerinin kapısına Türk Bayrağı asan ve iddiaları yalanlayan Çiftçi, bunu yapanların ülkeyi karıştırmak istediklerini söyledi. Denizli'de son günlerde özellikle kendisi ve şirketi hakkında bir karalama kampanyası başlatıldığını belirten Cevdet Çiftçi, "Bu bir linç girişimi ve alçakça bir saldırı. Bunu yapanlarla hukuk önünde hesaplaşacağım. Bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi. Ülkenin bu hassas döneminde birilerinin bu olayları provoke ettiğini belirten Çiftçi, şunları söyledi: "Biz asla buna müsaade etmeyeceğiz. Denizli halkını da sağduyuya çağırıyorum. Kesinlikle bu tür insanlara prim vermeyelim."

E-mail yoluyla yapılan saldırıların ardından müşteri sayısında da azalma olduğunu, bu konuyla ilgili birçok telefon aldıklarını anlatan Cevdet Çiftçi, Bize çok destek olan dost ve müşterilerimiz var. Bu iddialara inanmadıklarını bize söyleyenler sağolsunlar bize büyük destek veriyorlar" diye konuştu.

DTP ile hiçbir ilişkisi olmadığını belirten Cevdet Çiftçi, şunları söyledi: "Denizli DTP'nin başında bir bayan var. Ben AK Parti'de siyasete başladım ve sırayla il yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra son kongrede disiplin kurulu asil üyeliğine getirildim. Bunu yapanlar bilgisizce yapmış."

E-PROVOKASYON
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 13:36:05
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?