7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Çiftçinin cesedi kuyuda bulundu

Denizli'nin Buldan İlçesinde, tarlasını sulamak için evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen çiftçi Mehmet Erduyan'ın cesedi, su kuyusunda bulundu. 

Olay, Buldan İlçesine bağlı Yenicekent beldesi Bağarası mevkiinde meydana geldi. Mehmet Erduyan (50), dün bahçesini sulamak için evden ayrıldı. Erduyan'ın, gece geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Çevrede yapılan aramada, Erduyan'ın sulama yapmak için yanına aldığı kürek bahçenin yakınındaki bir evin arkasında bulundu. Bunun üzerine araştırmayı genişleten ekip küreğin birkaç metre yakınında 30 metre derinlikte olduğu bildirilen sulama kuyusuna geldi. Mehmet Erduyan'ın kuyuya düşebileceği ihtimaliyle Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Sivil Savunma ve Arama Kurtarma ekiplerinden yardım istendi. 

Oksijen maskeleri ile kuyuya inen ekipler Erduyan'ın su kuyusundaki cesedini buldu. Şahsın cesedi uzun uğraşlardan sonra yukarı çıkarıldı. Bu arada, kuyunun içindeki suyun çekildiği ve uzun süredir yanındaki evin fosseptik çukuru olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Su kuyusunun üzerinin de kapatılamadığı tespit edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 15:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?