5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Cinayet işledi, hırsızlık süsü verdi

Denizli'de, evli olan kız kardeşini kaçırmak isteyen şahsı kürekle başına vurarak öldürdüğü ileri sürülen zanlının, cinayete hırsızlık süsü vermek için evin arka camını kırdığı, eşyaları dağıttığı ve jandarmadan yardım istediği ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Denizli Merkez'e bağlı Güzelköy Köyü'nde A.K. (45) ile kız kardeşi F.K (30) jandarmayı arayarak, evlerine hırsız girdiğini söyledi ve yardım istedi. A.K, jandarmaya verdiği ifadesinde, eve geç saatte geldiklerini, içeride bulunan hırsızı yakaladıklarını ve boğuşma sırasında soyguncunun kürekle başına vurarak öldürdüklerini söyledi. Bu arada, olay yerinde inceleme yapan ekipler, evin dağınık olduğunu ve arka camın kırık olduğunu gördü. Cinayet hakkında detaylı bilgi aldıkları A.K.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine şüphelenen ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. İncelemelerini sürdüren Jandarma Olay Yeri İnceleme TİM'i, kırık olan camın içeriden dışarıya doğru kırıldığını ve evde olması gereken cam kırıklarının dışarıda olduğunu tespit etti. Bunun üzerine tekrar bilgisine başvurulan A.K, olayın hırsızlık olmadığını, Ş.U.'yu kız kardeşini kaçırmak istediği için öldürdüğünü itiraf etti. Maktulün, daha öncede A.K.'nin evli olan kız kardeşi F.K.'yı 2 defa kaçırdığı, bu yüzden aileyle aralarında husumet olduğu öğrenildi. F.K.'nın eşi S.Ö.'nün bir fabrikada gece bekçiliği yaptığı ve olay sırasında da fabrikada bulunduğu öğrenildi. 

Ş.U.'nun cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. A.K. cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 16:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?