3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Cindere Barajı açılışında tabela krizi

DEVLET BAKANI KAVAF GÜNEY CİNDERE BARAJI'NI AÇTI

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Cindere Barajı'nın Denizli ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Kavaf, Güney Cindere Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin açılışını yaptı. Güney İlçesinde kurulan Güney Cindere Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin açılışına Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve davetliler katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Cindere Barajı'nın Denizli ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Yeni bir hizmeti daha birlikte açıyoruz. Hizmetlerimiz bütün Türkiye çapında insanımızın üretim kapasitesini ve potansiyelini ortaya çıkararak, ülkemizin kalkınmasının ve zenginleşmesinin, insanımızın hayat standardının yükseltilmesi için çalışıyoruz. Bunun için vatandaşımızın bize gösterdiği güven ve teveccühe layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da telekonferans sistemiyle katıldığı açılışta, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf butona basarak Cindere Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin açılışını yaptı.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf butona basmak için hazırlık yaptığı sırada, DSİ Aydın Bölge Müdürlüğü tarafından asılan tabela kısa süreli krize sebep oldu. Ekiplerin ilk önce asmak için hazırladığı ve kenarlarına ip bağladığı tabelanın asılı olan Türk Bayrağı'nın önüne asılması ve bayrağı kapatması üzerine protokol üyeleri tabelanın bayrağın önünden kaldırılmasını istedi. Gelen emir üzerine tabela bağlandığı yerden tekrar sökülerek götürüldü.

DEVLET BAKANI KAVAF GÜNEY CİNDERE BARAJI'NI AÇTI
DEVLET BAKANI KAVAF GÜNEY CİNDERE BARAJI'NI AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 21:34:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?