2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Çöp evden 3 kamyon dolusu çöp çıktı

Denizli’de, ruhsal sorunları olduğu bildirilen ve geçen hafta vefat eden yaşlı kişinin çöp evini belediye ekipleri 4 ay aradan sonra tekrar temizledi.

Kaplanlar Mahallesi’nde, ruhsal sorunları olduğu bildirilen Fahri Kaptanoğlu’na (62) ait, son 10 yılda 21 kez temizlenen ev, Kaptanoğlu’nun geçen hafta hayatını kaybetmesi nedeniyle ekiplerce bir kez daha temizlendi.

Kaplanlar Mahallesi Muhtarı Orhan Kanbirimer’le birlikte çalışmaya başlayan ekipler, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından, evden ve bahçesinden 3 kamyon dolusu çöp çıkardı.

Ev ve bahçesi, daha sonra, çevreye pis koku ve mikrop yayılmaması için ilaçlandı.

Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Rafet Şahin, Fahri Kaptanoğlu’nun evini yaklaşık 10 yıldır belirli aralıklarla temizlediklerini söyledi.

Kaptanoğlu’nun çöplerinden mahalle halkının rahatsız olduğunu kaydeden Şahin, "Koku ve mikrop saçarak insan sağlığını olumsuz etkileyen çöpler için mahalleliler bize şikayette bulunuyordu. Fahri amcanın evini daha önce 21 kez temizledik. Bugün ise son kez temizliğe geldik. Kimsesiz olduğu için ruhsal sorunları vardı" diye konuştu.

Evin en son 4 ay önce temizlendiği bildirildi.

aa
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 09:38:38
Güncelleme :15 Ağustos 2008 Cuma 09:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?