3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Çöpleriyle birlikte yandı

Denizli’de bir çöp evde çıkan yangında 1 kişi ağır şekilde yaralandı. Denizli’de, yalnız yaşadığı belirtilen bir vatandaşın ikamet ettiği evde, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sonrasında ev küle dönerken, yangının civar evlere sıçramasını itfaiye önledi.

Edinilen bilgiye göre, bugün 00.30 sıralarında Dokuzkavaklar Mahallesi 2063 Sokak No:34 numaralı tek katlı evde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen Denizli Belediyesi’ne bağlı 7 itfaiye ekibi, bir yandan yanan evi söndürmek, bir yandan da, alevlerin bitişikteki evlere sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarfetti.

Yüzlerce vatandaş yangını korku ve panik içerisinde seyrederken, itfaiyeciler yanan evin içinden vücudunun değişik yerleri yanmış bir vatandaşı dışarıya çıkarttı. Daha önce de aynı evde bir kaç kez yangın çıktığı iddia edilen evin sahibinin evde yalnız yaşayan Ali Gümüş (55) adlı vatandaş olduğu öğrenildi.

Gümüş’ün, evinde sürekli çöp biriktirdiği bildirildi. İtfaiyenin söndürmek için büyük çaba sarfettiği yangının ardından tek katlı ev küle döndü.

Ağır yaralı olarak kurtarılan Ali Gümüş, 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Söndürme ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yangının çıkış sebebi araştırılmaya başlandı. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2005 Pazar 16:13:57
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 12:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?