8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

Çöpteki CD, Rezaleti Ortaya Çıkardı

Denizli'de, çöpte bulunan bilgisayar çantasından çıkan CD, bir giyim mağazasının soyunma kabinlerinde çok sayıda kişinin gizli kamerayla görüntülendiğini ortaya çıkardı. Görüntülerin çekildiği mağazanın sahibi B.Ö. gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, bir hurdacının çöpte bularak kendilerine getirdiği CD'yi inceledikten sonra harekete geçti. Polisler, CD'deki görüntülerde yer alan soyunma kabinlerinin bir giyim mağazasına ait olduğunu belirleyince mağaza sahibi, evli ve bir çocuk babası B.Ö. (38) gözaltına alındı. 

Mağazaya baskın düzenleyen polis, soyunma kabinlerinden birinde gizli kamera ele geçirdi. Mağazadaki biri dizüstü iki bilgisayara da incelenmek üzere el konuldu. B.Ö. ifadesinde, bir ay önce mağazadan dizüstü bilgisayarının çalındığını belirtti, müşterileri soyunurken gizli kamerayla görüntülediği suçlamalarını reddetti. Mağazada el konulan bilgisayarlarda herhangi bir görüntü ya da fotoğrafa rastlanamadı. 

B.Ö., görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin tespit edilmesinin ardından, şikâyetçi çıkması halinde tekrar gözaltına alınmak üzere serbest bırakıldı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 12:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?