5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Çöpteki cesedin sırrı çözüldü

Denizli'de 3 gün önce çöp konteyerinde cesedi bulunan büfecinin, kira borçlarını ödemek isteyen karı-koca ile onlara yardım eden arkadaşları tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Büfe işleten Hüseyin Sevim'in (54), 3 gün önce Muratdede Mahallesi 386 Sokak'ta öldürüldükten sonra çöp konteynerine atılması olayıyla ilgili soruşturmayı sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sevim'in olay gecesi işlettiği büfeden M.Ö. (20) ile ayrıldığını tespit etti.

M.Ö'nün, cesedin bulunduğu sokakta oturan M.E'nin (26) yanında kaldığını da belirleyen polis ekipleri, söz konusu evde yaptıkları aramada Sevim'in sobada yakılmak istenen ayakkabısının parçaları, 2 cep telefonu, cep telefonu kontör kartları ve cinayette kullanılan keseri buldular.

Bunun üzerine M.Ö, M.E. ve 6 aylık hamile eşi Y.E. (24) gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalarında, Sevim'in M.Ö. ile eve geldiği, içeriye girdiğinde M.E'nin başına keserle vurdukları, daha sonra iple boğdukları ve bir çuvala koyup çöp konteynerine attıkları belirlendi.

Suçlarını itiraf ettikleri belirtilen zanlıların cinayeti gasp amacıyla işledikleri, M.E. ile eşi Y.E'nin aldıkları parayla da 2 aylık kira borçları olan 500 YTL'yi ödediklerini söyledikleri öğrenildi. Zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ERKAN'IN AÇIKLAMASI

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cinayetten sonra önemli ip uçları elde edildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Cesedin bulunduğu bölgede, geceleyin şüpheli şahısları gören bir vatandaşımız da 155 ihbar telefonumuza şahısların eşgaliyle ilgili bilgi verdi. Parçaların birleştirilmesi sonucunda olayın meydana geldiği bölge tespit edilmiştir. Dün de cinayet bürosu ekiplerimiz eve operasyon yaptı. Öldürülen şahsın ayakkabı parçaları ve suç aleti keser ele geçirildi.”
Muratdede Mahallesi 386 Sokak'ta 25 Aralık günü çöp konteynerinde çuval içinde bir ceset bulunmuş, yapılan araştırmada öldürülen kişinin büfe işleten Hüseyin Sevim olduğu belirlenmişti.


AA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2006 Perşembe 13:01:06
Güncelleme :28 Aralık 2006 Perşembe 13:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?