2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Cübbeli izdihamı

CÜBBELİ AHMET HOCA DENİZLİ'DE

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Denizli'de konferans verdi. Cübbeli Ahmet Hoca, yaklaşık 3 bin 500 kişiye hitap ederken, konferans öncesi okunan İstiklal Marşı'nda salona girmek için sırada bekleyenler hazır ol vaziyetinde bekledi.

Denizli Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu'nda dün akşam düzenlenen konferansa ilgi büyük oldu. Saatler öncesinde vatandaşlar salona girmeye başlarken kadın ve erkekler iki ayrı kapıdan içeri alındı ve kapılarda bir izdiham yaşanmadı. Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra özel güvenlik ekiplerinin de kapılarda girenleri aradığı konferansa, bazı vatandaşların çocukları hatta kucaklarında bebekleriyle gelmesi dikkat çekti.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı konferansın yapılacağı spor salonu önünde Cübbeli Ahmet Hoca'nın kitap ve CD'leri satıldı. Beyaz lüks bir otomobille salona gelen Cübbeli Ahmet Hoca, protokol kapısından değil salonun arka kapısından içeri alındı. Antalya'daki konferansın ardından karayolu ile Denizli'ye gelen ve yorgun olduğu gözlenen Cübbeli Ahmet Hoca, yanındakilerin yardımıyla salona girerken salondakiler salavat okudu. Basın mensuplarının salona girmesine izin verilmediği konferans başlamadan önce İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın okunması sırasında dışarıda içeri girmek için sırada bekleyen vatandaşlar da İstiklal Marşı bitene kadar hazır ol vaziyetinde bekledi. Yaklaşık iki saat süren konferansın ardından Cübbeli Ahmet Hoca Denizli'den ayrıldı.

CÜBBELİ AHMET HOCA DENİZLİ'DE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 11:48:00
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 12:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?