2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

D.Belediyespor deplasmana hazır

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.


Grubundaki kademe maçlarını başarıyla tamamlayan ve Bucaspor ile Turgutluspor'un yükselme grubuna çıkması sebebiyle klasman grubundaki maçlarına lider olarak başlayacak olan Denizli Belediyespor, liderliğini sezon sonuna kadar sürdürmek istiyor.

Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, amaçlarının lider başlayacakları klasman grubunu yine lider bitirmek olduğunu, ancak öncelikle ilk sezonlarını yaşadıkları 2. Lig'de kalıcı olmak için kendilerini garantiye alacak puanları yakalamayı hedeflediklerini söyledi.


Akhisar Belediyespor ile zor bir maç oynayacaklarını belirten Başkan Eraslan, kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.


Denizli Belediyespor'da takım kaptanı Fatih Koyugölge, Ahmet Bedir ve Ersin kart cezalısı oldukları için Akhisar Belediyespor karşısında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için yarın sabah tesislerde yapacağı kahvaltının ardından Manisa'ya gidecek ve Manisa Büyük Saruhan Otel'de konaklayacak.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 14:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?