2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

D.Belediyespor güç depoluyor

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor, Antalya'daki kamp çalışmalarının birinci etabını tamamlayarak Denizli'ye döndü.


1. etap kamp çalışmaları nedeniyle 5 gündür Antalya Side'deki Hane Otel'de hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, sabah erken saatlerde sahilde kros yaptı.

Bu çalışmayla ilk etap kamp çalışmasını tamamlayan Denizli Belediyesporlu futbolculara 2 gün izin verildi. 3 Ocak'ta Denizli'de Denizlispor ile hazırlık maçı yapacak olan Denizli Belediyespor'un, ikinci takımı ise aynı gün iddaa turnuvasında Karsspor ile Side'deki Hane Otel sahasında karşılaşacak.

Denizlispor ile oynanacak hazırlık maçında forma giyecek oyuncuların, maçtan sonra yeniden Side'ye gideceği ve ikinci etap çalışmalarına katılacağı öğrenildi. Denizli Belediyespor, 6 Ocak'ta Yozgatspor ile, 10 Ocak'ta da Mardinspor ile hazırlık maçı oynayacak ve Denizli'ye dönecek.


18 Ocak'ta başlayacak olan klasman grubu maçları için çalışmalarını Denizli'de sürdürecek olan Denizli Belediyespor'da Menajer Kadir Kanatsız, 1. etap çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirterek, yoğun bir antrenman programı uygulanan futbolculara 2 gün izin verdiklerini söyledi. Sabah erken saatlerde ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 idman yaptıklarını belirten Kanatsız, "Klasman grubu çok zorlu maçlara sahne olacak. 3 takım ligden düşeceği tüm takımlar cansiparane mücadele edecek. Biz, öncelikle ligde kalacak puanları toplayıp, kendimizi garantiye almak istiyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 15:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?