2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Dalaman A.Ş. PAÜ'de ilk yabancı

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi ABD'li Travis Garrison ile sözleşme imzaladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenin ilk bölümünde, PAÜ Basketbol Takımı Dalaman A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Sponsorluk anlaşması öncesinde konuşan PAÜ Rektörü Fazıl Necdet Ardıç, "Bu sezon ligde Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi olarak mücadele edeceğiz. İnşallah ileriki yıllarda da ismimizle beraber gurur duyacağımız kişi ve sponsorlarla birlikte olmak istiyoruz" dedi.

Uzun yıllar Denizlispor'da önemli görevlerde bulunan Dalaman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Dalaman, son 2 yıldır basketbolda iyi çalışmalar yaptıklarını belirterek, "2 yıl önce PAÜ Basketbol Takımı'nı kurduk ve bu yıl 2. Lig'e çıktık. Dalaman A.Ş. olarak isim hakkını aldık. Her ne kadar ekonomik kriz yaşansa da Denizlili işadamları ve sanayicilere spor kulüplerine sponsor olarak, spora destek vermelerini istiyorum" dedi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve Dalaman A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Dalaman daha sonra sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Törenin ikinci bölümünde ise Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı'nın ilk yabancı transferi olan ABD'li Travis Garrison'la sözleşme imzalandı.

Daha önce Güney Kore, İspanya ve Venezuella'da oynayan 24 yaşındaki 2.05 boyundaki Travis Garrison kendisini bir yıllığına Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi sporcusu yapan imzayı attı. Dalaman A.Ş. Pamukkale Üniversitesi, Garrison'un yanı sıra, yeni transferleri Uşak Belediyespor'dan Turgay Zeytingöz, Çanakkale Belediyespor'dan Gökhan Köroğlu, Karşıya'dan Gurur Baybora ve Düzce Gençlikspor'dan Barış Erdoğan ile Orbay Kaya'yı da basına tanıttı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 18:53:59
Güncelleme :15 Ekim 2008 Çarşamba 18:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer esen IP: 88.244.218.xxx Tarih : 28.12.2008 21:22:40

2 maçını izledim.Bence yararlı.Hücumda etkili.Defansta da blok tehdidi var.maçlarda yaklaşık 20 sayı atıyo.daha ne olsun.