3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Daum'a 'hoşgeldin' sürprizi

Denizlispor, 2009-2010 futbol sezonunun ilk maçında karşılaşacağı Fenerbahçe'yi yenerek, 3 sezon sonra teknik direktör Christoph Daum'a yine sürpriz yapmak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Denizli'de sürdüren Denizlispor, ligin ilk maçında karşılaşacağı Fenerbahçe'yi yenmenin hesaplarını yapıyor. Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Asbaşkanı Turgay Mersin, yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini ve son yıllardaki sıkıntıları bu sezon yaşamak istemediklerini söyledi. Takımın havasının çok iyi olduğunu ve kampların yararlı geçtiğini belirten Asbaşkan Mersin, "Yeni sezonda hedefimiz üst sıralarda yer almak. Her yıl aynı kötü senaryoyu görmek istemiyoruz. Şansımız da yanımızda olursa hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Sezonun ilk maçını kendi sahalarında Fenerbahçe ile oynayacaklarını belirten Mersin, "Fenerbahçe maçına ayrı bir havayla hazırlanıyoruz. Takımımızı bu maça iyi motive ediyoruz. Ligin ilk maçı olması sebebiyle bu maç hem Fenerbahçe hem de bizim için önemli" diye konuştu.

Teknik direktör Christoph Daum'un 3 sezon önce şampiyonluğu Denizli'de kaybederek Fenerbahçe'den ayrıldığını, bu sezon yine Fenerbahçe'nin başına geçtiğini hatırlatan Mersin, "Daum, Türkiye'yi burada bırakıp gitti. Şimdi yeniden burada başlıyor. Kendisi için bu maç bir prestij maçı olacak. Dolayısıyla bizim için de aynı durum söz konusu. Daum'a bir sürpriz daha yapacağız" dedi. Yeni sezon kombine biletlerinin yönetim kurulu üyeleri tarafından alındığını ve yöneticiler tarafından satılacağını belirten Mersin, taraftarları kombine bilet alarak kulübe destek vermeye çağırdı.

Öte yandan Berberoviç'in sakatlığı sebebiyle ön libero mevkiine yerli bir oyuncu transfer etme çalışmalarını sürdüren Denizlispor'un, geçen yıl Konyaspor formasını giyen Fahri Tatan ile görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Yeşil-siyahlı ekibin yarın tecrübeli oyuncuyla mukavele imzalayacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 16:13:21
Güncelleme :30 Temmuz 2009 Perşembe 16:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?