2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Davetli gibi gelip çantayı çaldılar

Denizli'de  Huriye Coşgun'un içerisinde 6 bin YTL bulunan çantası, oğlunun sünnet düğününe davetli gibi katılan üç küçük kız tarafından çalındı. Hırsızlık anı, düğünün çekimini yapan kamera tarafından tesadüfen saniye saniye görüntülendi.

Olay, 17 Ağustos 2008 tarihinde, Ankara Yolu'ndaki Deda Düğün Salonu'nda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Hüriye ve Saffet Coşgun çifti oğulları 11 yaşındaki Fevzi'yi sünnet ettirdikten sonra Deda Düğün Salonu'nda düğün yaptı. Yemekli sünnet düğününe Coşgun Ailesi'nin yakınları ve dostları katıldı. Düğüne, babalarının düğün sahiplerinin arkadaşı olduğunu ileri süren üç küçük kız da geldi.


Çalan müzik eşliğinde eğlenildikten sonra takı merasimine geçildi. Bu sırada sünnet çocuğu Fevzi Coşgun'un annesi Huriye Coşgun'un salon parası olan 6 bin YTL'nin içinde bulunduğu çantası çalındı. Çantasının çalındığını farkeden Huriye Coşgun, düğünü çeken kamera görüntülerini incelediğinde, takı merasiminde davetli gibi sıraya girip, oğluna 20 ve 5 YTL takan, yaşları 12 ile 15 arasında değişen üç kız çocuğunun çantasını çaldıklarını farketti.


Bunun üzerine eşi Saffet Coşgun'la Sevindik Polis Merkezi'ne giden Huriye Coşgun, kamera görüntülerini ve eşkallerini verdikleri üç kız çocuğundan şikayetçi oldu. Polis, küçük hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Olayın şaşkınlığını yaşadığını ifade eden Saffet Coşgun, “Hırsızlık anını kamerada görünce şoke oldum. Üç küçük kız çocuğu, nasıl cesaret edip, çantayı o kalabalık içinde çalıyor halen anlamış değilim. Bizim sadece 6 bin YTL'mizi çaldılar. Ancak, onlar hayatlarını zaten yakmışlar. Şikayetçi olduk” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 15:57:00
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 12:29:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?