2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Demirören Beşiktaşlılar'la buluştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostunun olmadığını başkanlığında anladığını söyledi.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Levent Erdoğan ve bazı yöneticilerle birlikte bugün Denizli'ye geldi.

Denizli Anemon Otel'de düzenlenen panele katılan Başkan Yıldırım Demirören'i, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yaşar Önal ve az sayıda taraftar çiçek vererek karşıladı. Bir süre dernek yöneticileriyle görüşen Yıldırım Demirören, daha sonra panele kapıldı.


Sadece açılış konuşmasının basına açık olmasını isteyen ve kısa bir konuşma yapan Başkan Yıldırım Demirören, "Kamuoyunda Beşiktaş ile ilgili birçok haber çıkıyor. Ama basının şansı her gün yazabiliyor, ama biz her gün konuşamıyoruz. Konuştuğumuz her şeyi açık ve net anlatamıyoruz. O yüzden Beşiktaşlılar ile karşılıklı yüz yüze konuşmayı uygun gördük. Beşiktaşlılar'ın Beşiktaş hakkında düşündüklerini öğrenmek için buraya geldik.

Beşiktaş'ın istikbali ve bugün yaşadığı sorunlarla ilgili Beşiktaşlılar'ın ne düşündüğü önemli. Ne yapmak istediğimizi sizlere anlatmak için yola çıktık. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar'a anlatacağız. Çünkü Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yok. Maalesef ben başkanlığımda bunu gördüm" dedi. Demirören, il il dolaşarak Beşiktaşlılar'la bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 07:55:27
Güncelleme :17 Ocak 2009 Cumartesi 13:25:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?