2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Deniz Feneri şubesi hizmete girdi

Deniz Feneri'nin Denizli Şubesi törenle hizmete girdi.

Bayramyeri Meydanı Değirmenci Pasajı'nda kurulan Deniz Feneri Şubesi'nin açılışına Denizli Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Deniz Feneri Ege Bölge Temsilcisi Hamit Kunt, dernek yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde konuşan Deniz Feneri Ege Bölge Temsilcisi Hamit Kunt, hayırseverlerin bağışlarıyla vatandaşları tepeden tırnağa giydirdiklerini belirterek, "Şu ana kadar bin 500 kişinin giydirilmesi için başvuru aldık. Bundan sonra gelecek başvurular da değerlendirilecek" dedi.

Deniz Feneri Ege Bölge Temsilcisi Hamit Kunt, bugüne kadar yapılan denetimlerde usule uygun olmayan bir kaleme dahi rastlanılmadığını belirterek şunları söyledi: "Derneğimizin Almanya'da adı geçen dernekle hiçbir ilgisinin bulunmadığı kanunen ve hukuken tespit edilmiştir. İlişkilerinde hiçbir suç unsuruna rastlanmamıştır. Deniz Feneri Derneği Türkiye'de çalışmalarına devam edecektir."

Denizli Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını gideren Deniz Feneri Derneği'nin Denizli Şubesi'ni açtıklarını belirterek şunları söyledi: "Sosyal devlet olarak, devletimiz, halkımızın, insanımızın ihtiyaç noktasında yanındadır. Başta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlar vasıtasıyla devlet olarak vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında canla başla çalışmaktayız. Deniz Feneri ve benzer dernek ve vakıflar aracılığıyla, duyarlı, hayırsever ve varlıklı insanlarımız yardımlarını dernekler vasıtasıyla toparlamaktadır."

Yapılan konuşmaların ardından Deniz Feneri Denizli Şubesi'nin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ve Deniz Feneri Ege Bölge Temsilcisi Hamit Kunt birlikte kesti. Açılışın ardından Vali Yardımcısı Çatmadım ve diğer katılımcılara şubeyi gezdiren Hamit Kunt, vatandaşların bağışlarının barkotla belirlendiğini, bağışta bulunan bir hayırseverin yıllar sonra yardımının nerede bağışlandığını rahatlıkla öğrenebileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 16:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?