3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizbank'tan DTO üyelerine kredi

İşletmelerin en önemli sorununun finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamak olduğundan yola çıkan Denizli Ticaret Odası (DTO) ve Denizbank, işletmelere özel kredi imkanlarından DTO üyelerinin yararlanması için bir protokol imzaladı.

DTO'da düzenlenen protokol imza törenine DTO Başkanı Necdet Özer, Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, İşletme Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Burak Erkan, Denizli Şube Müdürü Can Ercan ve Halk Caddesi Şube Müdürü Levent Korkmaz bulundu. Protokol imza töreninde konuşan Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, bankacılığı kamu görevi olarak addettiklerini, işletmelerin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve onları dar zamanlarda rahatlatmak amacında olduklarını kaydetti.

DTO Başkanı Necdet Özer, DTO üyeleri için Denizbank tarafından hazırlanan kredi paketinin özel bir faiz oranıyla yapılandırıldığını belirterek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. Bankalarla özel yapılan anlaşmaları, üyelerin finansman ihtiyaçlarına katkı sağlamak için yaptıklarına dikkat çeken Özer, "Odamızın 12 bin üyesi var. Denizli ihracat ağırlıklı sanayisiyle göze çarpan bir ekonomi merkezi. Onların özellikle mali açıdan rahatlamaları için bankalarımızla sürekli olarak görüşüyor, yeni imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz."dedi. Yapılan konuşmaların ardından kredi protokolü DTO Başkanı Necdet Özer ve Denizbank Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler tarafından imzalandı.

Anlaşma çerçevesinde Denizli Ticaret Odası üyesi işletmeler, Denizbank'tan 72 aya varan vadelerle 'Sermayenize Destek Kredisi' ve 36 aya varan vadelerle eşit kredi imkanını özel faiz oranlarıyla kullanabilecekler. Yapılan açıklamada, işletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan 'Sermayenize Destek Kredisi' işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeye kadar karşılama imkanı sağladığı belirtildi. Denizli Ticaret Odası üyelerine özel faiz avantajları sunan Denizbank'ın bu yeni kredisi, 500 bin TL'ye kadar, 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları odaya ya da Denizbank Denizli Şubesi'ne başvurmaları gerekiyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:07:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?