2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, Bakkal'dan vazgeçmiyor

Denizlispor, teknik direktör Mesut Bakkal ile yeniden anlaşmanın yollarını arıyor.

Hafta başında masaya oturdukları teknik direktör Mesut Bakkal ile maddi konularda anlaşma sağlayamayan Yeşil-siyahlı yönetim, Mesut Bakkal'ın istediği 1 milyon 150 bin TL'yi yüksek buldu. 2. Başkan Mehmet Özsoy, ilk yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını, ancak girişimlerinin tamamen bitmediğini belirterek, yarın akşama kadar Mesut Bakkal'dan olumlu ya da olumsuz bir haber alacaklarını ve buna göre rotalarını çizeceklerini söyledi.

Mesut Bakkal'ın istediği paranın kendileri için yüksek olduğunu, ancak Mesut Bakkal'ı Denizlispor camiasının yeniden takımın başında görmek istediğini belirten Özsoy, "Kamuoyunda Mesut Bakkal'a olan sevgi ve takımın başında kalması isteği sebebiyle kendisiyle ipleri tamamen koparmadık. Kendisine son kararını vermesi için yarın akşama kadar süre verdik. Yarın akşama kadar bize olumlu ya da olumsuz bir yanıt verirse bundan sonraki rotamızı belirleyeceğiz. Denizlispor büyük bir camia. Hiçbir zaman teknik direktörsüz kalmaz" dedi.

Bu sezon takımda en fazla forma giyen ve çizdiği performansla transferin gözde isimlerinden biri olan Çağlar'ı iyi bir teklif gelmesi halinde satacaklarını ifade eden Mehmet Özsoy, teknik direktör konusunu çözmeden futbolcu transferi yapmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi. 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 15:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?