3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Denizli, fobisini yenemedi!

DENİZLİSPOR DEPLASMAN FOBİSİNİ YENEMEDİ

Denizlispor Turkcell Süper Ligi'ndeki son deplasman karşılaşmasını da kaybetti.

Mücadele ettiği Turkcell Süper Lig'de 10 sezonun ardından düşen Denizlispor, deplasmandaki son lig maçında İstanbul'da Trabzonspor'a da yenilerek 20. mağlubiyetini aldı.

Çağlar ve Roberts'in cezalı olması, Angelov, Bajic ve Berberoviç'in takımdan ayrılması, Erhan'ın 17 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunması ve Güray'ın da sakatlığı sebebiyle Trabzonspor maç kadrosunda 15 futbolcunun yer aldığı Yeşil siyahlı ekip, başa baş mücadele ettiği kupa şampiyonu Bordo Mavili takıma 2-1 mağlup olarak 25 puanda kaldı.

Trabzonspor maçında genç futbolcu Uğur ilk defa A takım formasını giyerken, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve Denizlispor'da son maçını oynadı. Gelecek hafta oynanacak Gaziantepspor maçının ardından görevden ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Hakan Kutlu, eksik kadroyla mücadele etmelerine rağmen Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Futbolcularım maçı kazanmak için elimden geleni yaptı. Çok iyi mücadele ettik ancak mağlup olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gaziantepspor maçında da onurlu mücadelemizi sürdürüp ligi tamamlayacağız" dedi.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 17 karşılaşmadan Ankaraspor hükmen galibiyeti dışında sadece Diyarbakırspor'u yenen, Manisaspor'la da berabere kalan Yeşil siyahlılar, 14 maçını kaybetti. Turkcell Süper Lig deplasman maçları karnesi en kötü takım olan Denizlispor, attığı 12 gole karşılık kalesinde 30 gol görürken, sadece 7 puan toplayabildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 13:50:04
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 23:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?