2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Denizli, galibiyet istiyor

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'de bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor.


Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında pazar günü kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Yalçın nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde devam eden çalışmalara, sakatlıkları süren Fatih Yiğen, Süleyman Olgun ve Engin'in yanı sıra ishal olan Feridun katılmıyor. Ligdeki tek galibiyetini 2. hafta Antalyaspor karşısında alan ve son iki haftayı Trabzonspor ve Gaziantepspor mağlubiyetleriyle puansız kapatan yeşil siyahlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını dönüm noktası olarak görüyor.


Son iki haftayı puansız kapattıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maçı kazandığımız taktirde hem puan, hem de moral motivasyon olarak rahatlayacağız. Kendi sahamızda puan kaybetmemek zorundayız. Rakibimiz çok mücadele eden ve iyi oynayan bir ekip. Ancak biz taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak için oynayacağız" dedi.


Denizlispor'da Fatih Yiğen, Süleyman Olgun ve Engin'in sakatlıkları sebebiyle oynamayacakları, ishal olan Feridun'un da oynamasının zor olduğu öğrenildi. Bunun yanı sıra sakatlıktan kurtulan genç futbolcu Güray'ın iyileştiği ve oynayacak durumda olduğu belirtildi. Denizlispor Yönetim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatlarını, kale arkası 5 YTL, maraton tribün 15 YTL, kapalı tribünü de 35 YTL olarak belirledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 22:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?